Jednoduchý program na zníženie váhy

26.08.2015 11:40

H2 World „Jednoduchý program na zníženie váhy“ je JEDINÝ alkalický diétny systém na trhu, ktorý znižuje kyslé prostredie v tele, čím pomáha významne redukovať telesný tuk, dosiahnuť optimálnu kondíciu, silu, vytrvalosť a neuveriteľný pocit pohody. 

Náš proteínový šejk vynikajúcej chuti , vyrábaný z organických prísad, prirodzene znižuje pocit hladu a chuť na sladké. Náš organický Greens naštartuje Váš metabolizmus a jemne vyčistí váš systém, aby optimalizoval Váš úbytok na váhe, pričom jedna chutná porcia vám pokryje celodennú dávku zeleniny. Náš Alkaline Power Vám uľahčí spánok a alkalizuje vaše telo, aby podporil maximálny úbytok na váhe. A napokon, náš Molekulárny vodík H2 Power je našou tajnou zbraňou, ako byť fit a cítiť sa mladý, pretože Vám okrem iného umožňuje zostať aktívny počas Vašej transformácie. Teraz je dostupný vo výhodnej forme tabliet aj prášku. 

Ako to funguje?

H2 World program je jednoduchý, ľahký, cenovo výhodný, vynikajúco chutí a jeho kľúčom je zásaditosť. Keď konzumujete prekysľujúce potraviny, dostávate svoje telo do stavu, kedy ukladá prebytočnú kyselinu ako tuk. Keď konzumujete alkalické potraviny, Vaše telo má tendenciu rozpúšťať tuk (berie veľký objem tuku a premieňa ho na menší), ktorý potom dokáže ľahšie tráviť a vylúčiť. Tento základný kľúč vytvára zo H2 World „Jednoduchého programu na zníženie váhy“ jediný program svojho druhu, ktorý vytvára SKUTOČNE TRVALÚ zmenu. 

            KROK 1      Užívajte H2 Shake (2 odmerky)a  H2 Greens (1 odmerka) na raňajky
Možno nahradiť obed alebo večeru H2 Shake alebo H2 Greens
          KROK 2 H2 Power (3x1 tablety) 15 minút pred jedlom (na lačno), presnejšé návod na užívanie nájdete v časti Molekulárny vodík
       KROK 3 H2 Alkaline Powerr (4 kapsule) pred spaním

Jednoducho a trvalo

H2 World  „Jednoduchý program na zníženie váhy“  je VÝNIMOČNÝ  alkalický diétny systém na trhu, ktorý znižuje kyslé prostredie v tele, čím pomáha významne redukovať telesný tuk, dosiahnuť optimálnu kondíciu, silu, vytrvalosť a neuveriteľný pocit pohody.

Vďaka našej alkalickej diéte sa budete cítiť sa lepšie, pretože uvidíte skutočné výsledky pri znižovaní váhy, čo pozitívne ovplyvní aj Váš vzhľad. Vaša nálada, sebaúcta a fyzický vzhľad budú poháňať túžbu pokračovať v programe, a to je najsilnejšou stránkou našej alkalickej diéty a „Jednoduchého programu na zníženie váhy“   – TRVALÁ zmena.