Po čase späť

17.02.2023 16:20

Už je to doba, čo som písal na túto stránku. Bolo to spôsobené rôznymi príčinami, ktoré tu zatiaľ nebudem rozoberať. 

Pred pár týždňami však nastala v mojom živote zmena. Zistil som, že nemôžem fungovať bez BOOSTERa - predtým Alkaline Booster. 

Je to prípravok, ktorý mi dal do poriadku trávenie, reflux, spánok a mnoho iného. A keďže som sa opäť začal potýkať s týmito neduhami, keďže moje stravovanie sa dá nazvať všelijako, len nie vzorné, tak som si jedého pekného dňa sadol za počítač a začal som hľadať.

Nie žeby som nehľadal už predtým.  Ale to odhodlanie nikdy nebolo také ako v onen januárový deň. A výsledok sa dostavil.

Našiel som BOOSTER a hlavne, garantom jeho kvality bol pán, ktorého poznám už z čias SevenPoint2. Jeho meno je Dr. Kohn. 

A tak som si ho celý natešený objednal. Spolu s ním samozrejme aj môj obľúbený Recovery with HydroFX. Začiatkom februára mi prišiel balíček a ja som začal s užívaním oboch produktov. Výsledok okamžitý. Tak ako predtým. Nárast energie, rýchlejšia regenerácia, lešpí spánok....a žiadna kyselina.

A tak som sa rozhodol, že sa opäť budem s mojimi poznatkami deliť aj na tejto stránke. Takže som späť. A so mnou aj záme veci a kopec neznámych, o ktorý sa tu bude s Vami deliť.