Svalovka

26.02.2016 14:32

Na prelome januára a februára som bol štyri týždne mimo fitka. Síce som chodil po horách a venoval sa aktívnemu pohybu, predsa len "činkovanie" šlo bokom. 

O to viac som bol zvedavý, ako zareaguje moje telo po prvom tréningu. Nedal som si zvyčajné tréningové dávky, no na prekvapenie som vládal, akoby ani žiadna prestávka nebola. "Pozor" bude svalovka.... tieto slová som mal stále v hlave. Napriek tomu som si odcvičil na 85% všetko ako predtým.. 

Na druhý deň... prekvapenie. Iba jemná bolesť niektorých svalov. Malá únava, ktorá sa v priebehu dňa rozplynula. O dva dni späť v posilke. Pri jednotlivých cvikoch som cítil predchádzajúci tréning, ale žiadne divoké bolesti ma neprenasledovali. Ba naopak, cvičilo sa mi, ako keby som žiadnu prestávku nemal. V pohode, s chuťou, plný energie.

Aj takto pôsobí Recovery na telo. No nie len Recovery. Hlavne kombinácia s Green Caps je pre športovcov k nezaplateniu. Prírodný zdroj minerálov, vitamínov, aminokyselín a energie aký nenájdete v žiadnom inom prostriedku. A hlavne... bez alergénov!